chilisincarneborrelhapje
chilisincarneborrelhapje

Chili sin carne-borrelhapje met guacamole

By Bo Avocado  ,

augustus 18, 2017

Supermakkelijke en lekkere chili sin carne hapjes voor bij de borrel of voor op een verjaardag bijvoorbeeld. Vergeet absoluut de guacamole niet, want juist de avocado maakt dit hapje zo onvergetelijk hemels! 😉

Een tip: je zou het chili-sin-carne mengsel zelfs al wat eerder kunnen maken om tijd te besparen! 🙂

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 20 mins
  • Yields: 10-12

Ingredients

bladerdeeg 10st

1 blik bonen

1 ui

vegetarisch kruimgehakt

(veganistische) geraspte kaas

paneermeel

1/2 tl cayennepeper

1 tl paprikapoeder

2 tl komijnpoeder (of ger. komijnzaad)

1 teentje knoflook

Guacamole

Directions

1vet een muffinvorm in

2verwarm de oven voor op 180gr. Celsius

3doe de knoflook, ui, kruiden, kruimgehakt en de bonen in een pan

4warm dit allemaal op

5vul de ingevette muffinvormpjes met bladerdeeg (je kunt de bladerdeeg insnijden zodat het beter past)

6vervolgens strooi je een beetje paneermeel op de bodem van de bladerdeegvormpjes

7vul de vormpjes met het bonen/gehaktmengsel en strooi er wat geraspte kaas overheen

8bak dit 20 minuten in de oven af

9haal de hapjes uit de vorm en voeg een lepel guacamole aan ieder hapje toe

10 eetsmakelijk!

00:00

0 Reviews

All fields and a star-rating are required to submit a review.